Som automationselektriker på Beslag & Metall kommer du i huvudsak att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll i syfte att eliminera och proaktivt minska störningar i företagets produktionsanläggningar.

Utgångspunkten i ditt arbete är att sträva efter kvalitet och effektivitet i alla led. För att uppnå företagets mål krävs noggrannhet och effektivitet i kombination med en förståelse för kundens behov.

Du förväntas att följa gällande arbetsmiljölagar, företagets säkerhetsregler och ordningsregler.

På sikt ingår beredskap i tjänsten.

Din bakgrund Vi söker dig med bred el-teknisk bakgrund, helst industrielektriker. Du har el-utbildning i botten och sedan arbetat några år inom större industri. Vi ser som en stor fördel om du i tidigare tjänst arbetat med styr & regler. Önskvärt med tidigare erfarenhet där du självständigt arbetat med el underhåll, service, felsökning och reparation.

För tjänsten krävs körkort B.

Din profil Dina personliga prestationer är viktiga men det team du arbetar i är din styrka och du har ansvar att medverka till en positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Din ansökan För mer information eller om du vill söka tjänsten kontakta vår underhållschef Timo Alvrud via mail på: timo.alvrud@beslagometall.se