Company of Power

Automation

Med våra automatpressar producerar vi och bearbetar komplexa produkter snabbt, effektivt och säkert med en presskraft på upp till 2 500 ton..

Jobba hos oss!

Vill du bli en viktig del av Beslag & Metall? Vi söker ständigt nya medarbetare för att ta oss an framtidens utmaningar.

Kvalitet

Vår målsättning är att förknippas med kvalitet och nöjda kunder. Tillsammans med vår engagerad personal jobbar vi mot ”0-fels vision”.

Nyheter

Automationselektriker

Vi söker en automationselektriker till Underhållsavdelningen som består av ca 15 medarbetare som tillsammans ansvarar för maskiner, fastighet och fordon. Vår maskinpark består i huvudsak av automatpressar, robotsvetsar och automatiserade monteringsceller. Beslag &...

läs mer

Klimatberäkning 2021

Varifrån kommer våra utsläpp och hur stor miljöpåverkan har vi? Om detta kan du läsa i vår klimatberäkning. Klicka här för att komma till klimatberäkningen.

läs mer

Avdelningschef Underhåll

Vi söker dig som vill arbeta som Avdelningschef Underhåll - en utvecklande roll med stort utrymme för kreativitet och framför allt: möjligheten att påverka! Som Avdelningschef Underhåll ligger ditt fokus på att fortsatt utveckla underhållsavdelningen till en...

läs mer

Vår hållbarhetsrapport för 2021 är nu publicerad

Vill du läsa om vårt hållbarhetsarbete? Bläddra i vår hållbarhetsrapport  genom att klicka på bilden nedan och få en sammanfattning av det hållbarhetsarbete som vi genomfört under 2021.Du kan även läsa den som pdf här.

läs mer

Vi söker en Kvalitetsingenjör

Vi vill förstärka vår organisation med en kvalitetsingenjör som ska arbeta mot marknadsavdelningen gällande kvalitetsfrågor. Din roll kommer att innebära att du ansvarar för att riskbedöma och kvalitetssäkra artiklar tillsammans med övriga i organisationen innan...

läs mer

Läs vår hållbarhetsrapport

Bläddra i vår hållbarhetsrapport  genom att klicka på bilden och få en sammanfattning av det hållbarhetsarbete som vi genomfört under 2021.
Du kan även läsa den som pdf här.

Bläddra i vår kundtidning

Vår produktion av solel