Upplagd: 18 september 2023

Om oss:

Vi har under våren 2023 säkerställt den största affären i företagets historia och skapar en ny plattform för elektrifierade artiklar inom Automotive på Beslag & Metall. Vi har mer än 80 års erfarenhet inom pressning, svetsning och montering där vi nu utökar och förnyar maskinparken, främst automatpressar och robotceller. Vi söker nu en industrielektriker som är redo för nya utmaningar och vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.

Läs mer om oss på www.beslagometall.se

Arbetsbeskrivning:

Som industrielektriker blir du en viktig resurs i teamet bestående av 12 elektriker, mekaniker och tekniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bl.a. inkludera:

  • Installationer och ombyggnationer.
  • Felsökning, reparation och underhåll på el- och automationsutrustning.
  • Delaktighet vid projekt av nyinvesteringar och förbättringsarbete.

Med tiden som du växer i rollen hos oss finns det utrymme för dig och dina arbetsuppgifter att utvecklas och få mer ansvar.

Kvalifikationer:

För att trivas och lyckas i rollen som industrielektriker hos oss, ser vi att du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning el eller annan liknande elutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som industrielektriker. Har du erfarenhet av robot eller PLC-programmering är det ett plus. Vi ser att du är en flexibel person, teknikintresserad och en teamspelare med god kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder:

Beslag & Metall strävar efter att erbjuda en stimulerande och hållbar arbetsmiljö där alla anställda trivs och vill prestera. Vi erbjuder möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt och växande företag där du får utmanande och varierande arbetsuppgifter. Förmånliga arbetsvillkor med bl.a. friskvårdsbidrag, personalaktiviteter och familjekvällar, utbildningsmöjligheter, marknadsmässig lön, kollektivavtal m.m.

Låter det intressant?

Om du är redo att ta dig an en spännande roll som industrielektriker hos Beslag & Metall, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka din ansökan och CV senast 13 okt 2023. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Beslag & Metall välkomnar mångfald och strävar efter en inkluderande rekryteringsprocess. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Alice Friberg, HR-specialist 076–8015800.

Rekryterande chef är Jan Pettersson, Avdelningschef Underhåll.

Tillsvidareanställning 100% med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Placering Ekenässjön.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

 Skicka in din ansökan

Här nedan skickar du in din ansökan på lediga tjänsten. Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker och bifoga ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan!
Intresseanmälan

Maximum file size: 100MB