Upplagd: 27 februari 2023

Beslag & Metall AB, familjeföretaget som i tredje generationen är i en fantastisk tillväxtresa. Verksamheten är belägen i Ekenässjön och har mer än 80 års erfarenhet inom pressning, svetsning och montering. Beslag & Metalls kunder är främst inom automotive-industrin. Idag omsätter företaget 800 miljoner, och har cirka 220 anställda som satsar stenhårt på utveckling, kvalitet och goda relationer. Läs mer på www.beslagometall.se.

Om tjänsten

Vi söker en automationselektriker till Underhållsavdelningen som består av ca 15 medarbetare som tillsammans ansvarar för maskiner, fastighet och fordon. Beslag & Metalls maskinpark består i huvudsak av automatpressar, robotsvetsar och automatiserade monteringsceller. Beslag & Metall kännetecknas av en maskinpark som ligger steget före. Det är ett kännetecken de vill förvalta, och som automationselektriker är du en del av det fortsatta utvecklingsarbetet. Företaget investerar just nu i nya automatpressar och robotceller där automationselektrikerna är delaktiga och arbetar i projektarbetet.

Arbetsuppgifter

  • Akut avhjälpande underhåll i produktionsutrustning
  • Förebyggande underhåll
  • Ombyggnationer av produktionsutrustning
  • Nybyggnationer av mindre anläggningar
  • Delaktig vid nyinstallation av små och stora anläggningar
  • Delaktig vid projekt av nyinvesteringar

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad inom El & Automation och som gärna har några års erfarenhet inom industrin. Kunskaper inom Pneumatik, Hydraulik, Siemens PLC programmering, elkonstruktion i e-plan eller ABB-Robotar är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är teknikintresserad, driven och flexibel samt har förmågan att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor, likväl som du kan arbeta individuellt och ta stort eget ansvar för ditt arbete. Du är en person som ständigt ser förbättringar och möjligheter att utveckla vår verksamhet. Som person har du ett positivt synsätt, prestigelös och gärna delar med dig av dina kunskaper.

Arbetet är varierande och passar dig som vill ha omväxling och som gillar att lösa problem. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en organisation som satsar på framtiden och utbildning av våra medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort:

Tillsvidare/Heltid/Ekenässjön

Tillträdesdag:

Enligt överenskommelse, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag!

Ansvarig rekryterare:

katarina.kronblad@lernia.se, 072-205 90 24

Ansökan sker endast genom rekryteringsföretaget Lernia.

Lernia söker en automationselektriker till Beslag & Metall – Lernia

Du ska alltså inte skicka in din ansökan nedan, endast till Lernia direkt. Klicka på länken ovan. Skicka in din ansökan

Här nedan skickar du in din ansökan på lediga tjänsten. Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker och bifoga ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan!
Intresseanmälan
Maximal filstorlek: 100 MB