Upplagd: 1 juni 2022

VAD ERBJUDER VI?

I rollen som Teknisk Chef på Beslag & Metall ska du leda och driva teknikutvecklingen både operativt och strategiskt.  Du är en trygg och tekniskt kunnig person som brinner för att uppnå resultat och bygga en stark teknisk organisation så att verksamheten kan styra mot de strategiskt uppsatta målen.

Teknikavdelningen består idag av automationsteknik, konstruktion, projektledning verktyg samt projektledning maskin. Här driver vi tekniska investerings- och förbättringsprojekt samt säkerställer att dessa uppnår full kapacitet med avseende på tillgänglighet, effektivitet och kvalitet. I din roll sätter du stort värde i att vidareutveckla den tekniska dialogen och servicen för både kunder och medarbetare.

Du kommer att initiera och driva de kommande investeringarna från behovsanalys till färdigställande. Du har ett ansvar att utarbeta och driva investeringskalkyler så att de möter teknikavdelningens framtida behov. Till din hjälp har du en avdelning med sju medarbetare där alla är direktrapporterande till dig. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Ansökan sker endast genom rekryteringsföretaget Addpeople. Gå in på deras hemsida www.addpeople.nu för mer information. Beslag & Metall tar inte emot din ansökan direkt. Skicka in din ansökan

Här nedan skickar du in din ansökan på lediga tjänsten. Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker och bifoga ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan!
Intresseanmälan
Maximal filstorlek: 100 MB