Upplagd: 8 juli 2024

Vill du arbeta som produktionsledare hos oss? Nu söker vi dig som är en positiv och naturlig ledare som med förmåga att motivera och engagera personalen.

Om oss
Beslag & Metall är ett familjeföretag beläget i Ekenässjön med mer än 85 års erfarenhet inom pressning, svetsning och montering där vi ständigt utökar och förnyar maskinparken med automatpressar och automationsceller. Vi tillverkar och levererar komponenter främst till fordonsindustrin och våra största kunder är Volvo Trucks och Scania. Vi är 230 anställda, omsätter ca 950 miljoner och behöver förstärka organisationen med produktionsledare.

Arbetsbeskrivning
Du kommer tillsammans med en annan produktionsledare utveckla och leda avdelningen. Ni rapporterar till avdelningschef. Medarbetargruppen är ca 30-40 personer. Produktionen består av pressning och vidareförädling i automationsceller. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. inkludera:  

  • Arbeta för en bra och säker arbetsmiljö
  • Leda och fördela arbetet i arbetsgruppen
  • Sätta och följa upp mål

Som produktionsledare hos oss kommer du att samarbeta med andra funktioner internt som bla teknik, underhåll, inköp, planering, lager, projekt, kvalité samt skyddsombud. Du kommer med nya idéer och förbättringsförslag samt är en lagspelare som är duktig på att bygga relationer.

Din profil
Med rätt personliga egenskaper kan man komma långt. Vi söker dig som är en positiv och naturlig ledare med förmåga att motivera och engagera personalen. Idag arbetar du kanske som team-, skift eller arbetsledare och vill ta nästa steg i din karriär.  Vi vill att du som söker tjänsten har förmågan att leda och inspirera andra människor, har en serviceinriktad attityd och god kommunikativ förmåga. Du drivs av att uppnå resultat tillsammans. Att vilja och våga förbättra och effektivisera kommer naturligt för dig och du är bra på att anpassa dig till situationen du ställs inför. Det är meriterande om du har kunskap inom Monitor ERP samt arbetat inom fordonsindustrin.

Vi erbjuder
Beslag & Metall strävar efter att erbjuda en stimulerande och hållbar arbetsmiljö där alla anställda trivs och vill prestera. Vi erbjuder en möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt och växande företag där du får utmanande och varierande arbetsuppgifter. Organisationen är platt och här får du vara med och påverka på riktigt!

Låter det intressant?
Om du är redo att ta dig an rollen som produktionsledare hos Beslag & Metall, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka din ansökan och CV senast 31/8 2024. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Beslag & Metall välkomnar mångfald och strävar efter en inkluderande rekryteringsprocess. För information om rekryteringen är du välkommen att kontakta Alice Friberg, HR-specialist 0383-75 67 46.

  • Tillsvidareanställning 100% med start enligt överenskommelse.
  • Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.
  • Placering Ekenässjön.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.Skicka in din ansökan

Här nedan skickar du in din ansökan på lediga tjänsten. Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker och bifoga ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan!
Intresseanmälan

Maximum file size: 100MB