Upplagd: 1 juni 2022

VAD ERBJUDER VI?

Om du vill arbeta i en HR roll med tydligt utvecklingsfokus där du får vara nära verksamheten i kombination med operativa uppgifter, så är detta rollen för dig!

Beslag & Metall förstärker sin HR funktion och söker nu en HR specialist. Dina arbetsuppgifter innebär frågor som rekrytering, inhyrning av personal, arbetsmiljö, hållbarhet, rehabilitering, utbildningssamordning och lönerelaterade frågor.

Du kommer även att vara drivande i utveckling av processer och olika projekt som tex on/off boarding processen och nytt HR system. Du har ett nära samarbete med arbetsledare och stöttar dem i sin vardag. Employer branding, såsom sociala medier och nätverkande på skolor samt mässor ingår också i rollen.

För oss är det viktigt att hitta rätt person! Har du flera års erfarenhet och vill bidra med din kompetens så är vi öppna för det. Vi är lika öppna för att du är nyutsprungen från skolan och vill förverkliga dina nyförvärvade kunskaper in i en verksamhet och HR-organisation.

Ansökan sker endast genom rekryteringsföretaget Addpeople. Gå in på deras hemsida www.addpeople.nu för mer information. Beslag & Metall tar inte emot din ansökan direkt. Skicka in din ansökan

Här nedan skickar du in din ansökan på lediga tjänsten. Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker och bifoga ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan!
Intresseanmälan
Maximal filstorlek: 100 MB