Upplagd: 14 november 2023

Om oss:

Vi har under våren 2023 säkerställt den största affären i företagets historia och skapar en ny plattform för elektrifierade artiklar inom Automotive på Beslag & Metall. Vi har mer än 80 års erfarenhet inom pressning, svetsning och montering där vi nu utökar och förnyar maskinparken, främst automatpressar och robotceller. Vi söker en automationstekniker som är redo för nya utmaningar och vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.

Läs mer om oss på www.beslagometall.se

Arbetsbeskrivning:

Som automationstekniker är arbetet i huvudsak självständigt där du får möjlighet att ta eget ansvar för ditt arbete och planera din arbetsdag. I arbetet ingår ingen beredskap. Du kommer tillhöra teknikgruppen och rapportera till Teknisk chef. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. inkludera:

  • Ingå i projektgrupp vid nyinvesteringar, ombyggnation och förändringar.
  • Driftsätta automationsanläggningar.
  • Programmering och konfigurering av PLC-enheter.
  • Samarbeta med produktions- och underhållsteam för att optimera processerna och förbättra effektivitet och kvalité.

Med tiden som du växer i rollen hos oss finns det utrymme för dig och dina arbetsuppgifter att utvecklas och få mer ansvar.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som automationstekniker hos oss, ser vi att du har några års erfarenhet som exempelvis tekniker eller elektriker inom industri som nu vill ta nästa steg i din karriär. Du har erfarenhet av att arbeta med industriell automation, har god företeelse för elektronik och mekanik. Vidare är du en van användare av PLC-system alternativt är bekant med PLC och framför allt har viljan att utvecklas inom detta område.

Vi tror att du som söker tjänsten är driven och flexibel och gillar att vara ”hands on” i projekt. Teknikintresset är stort och du gillar att lära dig nya färdigheter likväl som att dela med dig av din kunskap till andra. Ibland finns inte alla svar framför dig men du tycker det är kul och motiverande att få tänka annorlunda och hitta nya lösningar.

Vi erbjuder:

Beslag & Metall strävar efter att erbjuda en stimulerande och hållbar arbetsmiljö där alla anställda trivs och vill prestera. Vi erbjuder möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt och växande företag där du får utmanande och varierande arbetsuppgifter. Förmånliga arbetsvillkor med bl.a. friskvårdsbidrag, personalaktiviteter och familjekvällar, utbildningsmöjligheter, marknadsmässig lön, kollektivavtal m.m.

Låter det intressant?

Om du är redo att ta dig an en spännande roll som automationstekniker hos Beslag & Metall, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka din ansökan och CV senast 10 dec 2023. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Beslag & Metall välkomnar mångfald och strävar efter en inkluderande rekryteringsprocess. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Alice Friberg, HR-specialist 076–8015800.

  • Rekryterande chef är Björn Sigurdh, Teknisk chef.
  • Tillsvidareanställning 100% med start enligt överenskommelse.
  • Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.
  • Placering Ekenässjön.

Välkommen med din ansökan!

 Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.Skicka in din ansökan

Här nedan skickar du in din ansökan på lediga tjänsten. Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker och bifoga ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan!
Intresseanmälan

Maximum file size: 100MB