Upplagd: 20 december 2018

Beslag & Metall AB, familjeföretaget som i tredje generationen är i en fantastisk tillväxtresa. Verksamheten som satsar stenhårt på utveckling, kvalitet och goda relationer är belägen i Ekenässjön med en omsättning på 620 miljoner och 230 anställda. Företaget har mer än 75 års erfarenhet inom pressning, svetsning och montering. Kunderna finns främst inom fordonsindustrin.

Vi söker en inköpare till Beslag & Metall som ska fortsätta att utveckla och driva inköpsfunktionen för att nå en kostnadseffektiv materialanskaffning och lönsamhet i linje med bolagets inköpsstrategi. Du fortsätter att utveckla och upprätthålla de kommersiella relationerna med de olika leverantörerna. I din roll arbetar du mycket verksamhetsnära och kommer att vara en viktig länk för ett fortsatt framgångsrikt inköpsarbete. Du ingår i inköpsorganisationen tillsammans med operativ inköpare och inköpschef.

Vi ser att du har erfarenhet av såväl strategiskt som operativt inköpsarbete inom tillverkande industri där du är van vid att driva förhandlingar, skriva och sluta avtal samt skapar starka och goda relationer. Du hanterar helheten och identifierar leverantörer, övervakar och förbättrar leverantörsprestandan, bereder nya artiklar och leverantörer samt hanterar det operativa inköpet för att kunna vara backup mot operativ inköpare.

Som inköpare har du en affärsmässighet som gör att du ser till hela bolagets nytta och utveckling. Du har en hög social kompetens med en god samarbetsförmåga. Likaså är du självgående och trivs med ett strukturerat arbetssätt som håller en hög kvalité. Du har tidigare skaffat dig ett par års erfarenhet av inköp eller försäljning och har en teknisk förståelse. Tjänsten är placerad i Ekenässjön och kräver goda kunskaper i engelska både tal och skrift.


Rekrytering sker i samarbete med VEM AB

Vi erbjuder dig en kvalificerad roll, i ett företag med en tillverkande-, prestigelös- och affärsmässig miljö.
VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 10 januari. Har du frågor angående tjänsten besvaras dessa av Anette Beckman på 036-570 11 82.

 Skicka in din ansökan

Här nedan skickar du in din ansökan på lediga tjänsten. Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker och bifoga ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan!
Intresseanmälan
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 100 MB