Upplagd: 6 februari 2019

Som automationselektriker på Beslag & Metall kommer du i huvudsak att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll i syfte att eliminera och proaktivt minska störningar i företagets produktionsanläggningar.

Utgångspunkten i ditt arbete är att sträva efter kvalitet och effektivitet i alla led. För att uppnå företagets mål krävs noggrannhet och effektivitet i kombination med en förståelse för kundens behov.

Du förväntas att följa gällande arbetsmiljölagar, företagets säkerhetsregler och ordningsregler.

På sikt ingår beredskap i tjänsten.

Din bakgrund: Vi söker dig med bred el-teknisk bakgrund, helst industrielektriker. Du har el-utbildning i botten och sedan arbetat några år inom större industri. Vi ser som en stor fördel om du i tidigare tjänst arbetat med styr & regler. Önskvärt med tidigare erfarenhet där du självständigt arbetat med el underhåll, service, felsökning och reparation.

För tjänsten krävs körkort B.

Din profil: Dina personliga prestationer är viktiga men det team du arbetar i är din styrka och du har ansvar att medverka till en positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Din ansökan: För mer information eller om du vill söka tjänsten kontakta vår underhållschef Timo Alvrud via mail på: timo.alvrud@beslagometall.seSkicka in din ansökan

Här nedan skickar du in din ansökan på lediga tjänsten. Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker och bifoga ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan!
Intresseanmälan
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 100 MB