Beslag & Metall

 

Flygbild över anläggningen. Självgranskad och godkänd anligt försvarsmaktens direktiv för spridning i kundtindingen.

Beslag & Metall är ett familjeföretag ifrån Ekenässjön som tillverkar och levererar plåtartiklar till olika branscher, främst möbel och fordonsindustrin. Hos oss finns ett brett kompetensområde, vi har specialiserade avdelningar för svetsning och avancerad montering samt en modern ytbehandlingsanläggning. Vi kan erbjuda en lösning där vi utför hela produktionskedjan ifrån pressning av plåt till ytbehandlade och bearbetade detaljer för leverans.

Under företagets dryga 75 år inom branschen har vi byggt upp en kompetens bestående av maskiner, erfarenheter och personal. Detta har blivit den bas som lett företaget till framgång. Allteftersom efterfrågan och förutsättningar har förändrats har vår produktion följt med och är idag inriktad främst på större serier av pressade och på annat sätt förädlade detaljer av stål, aluminium, rostfritt och andra material av metall.

Vi har även ett eget sortiment av excenterlås, lockbeslag, kisthandtag mm. Till stor del arbetar vi utifrån standardprodukter som på flera sätt kan anpassas och varieras efter behov och efterfrågan.