Vi söker Automatpressoperatörer

Vi söker operatörer till våra automatiserade pressliner!

För tjänsterna krävs att du har ett stort tekniskt intresse och är praktiskt lagd. Du bör ha datavana, truckkort samt kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.
Erfarenhet av automatiserad pressning och att ställa verktyg är meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då alla tjänster innebär stort ansvar för produktivitet och kvalitet.
Vi kommer att erbjuda gedigen internutbildning samt tillsvidaretjänst vid rätt kandidat.
Arbetstider för tjänsterna är förutom dagtid även kväll och natt.

För mer information vänligen kontakta Jonas Eriksson, tele 0383-349 06 alt 070-9438 451.

Välkommen med din ansökan!

Uppdaterat: 2017-06-14 15:09Beslag & Metall nominerade i IVA:s tävling ”Smart industri”

Beslag & Metall har blivit nominerade av en av våra samarbetspartners inom automationskomponenter till tävlingen som anordnas av Kungliga Ingenjörs vetenskapsakademi.

 

I tävlingen, som är ett inslag i IVAs nya projekt Smart industri, deltog ett 40-tal företag. Sju av dessa gick till final, varav Beslag & Metall var en av finalisterna. En namnkunnig jury kom fram till att Emballator Plastics & Innovations var det företag som allra bäst hade nyttiggjort digital teknik. Väderstad, som tillverkar avancerade maskiner för jordbruket, belönades med hedersomnämnande. Utmärkelserna delades ut i samband med invigningen av German Swedish Tech Forum på IVA 1 februari 2017.

 

Tysklands förbundskansler Angela Merkel och statsminister Stefan Löfven var hedersgäster vid Tysk-Svenska Handelskammarens och IVAs första German Swedish Tech Forum.

 

Angela Merkel välkomnade det nya samarbetet mellan de båda länderna när hon öppningstalade i den mer än fullsatta Wallenbergsalen på IVA.

Uppdaterat: 2017-02-07 15:17